CHIFTELE CU CARNE DE CURCAN (la cuptor)

Sunt mișto chiftelele. Poți să bagi ce vrei în ele. Și știi ce e și mai mișto? Ca le poți face la cuptor și scapi de prăjeală și miros nasol. Așa că hai să ne apucăm de cele mai bune chiftele cu carne de curcan la cuptor.

Ingrediente:

500g carne tocată de curcan

2 morcovi mari 

1 ceapă albă mare 

1 cartof dulce mediu 

2 legături pătrunjel 

1 legătura mărar 

2 ouă

1 lingură de sare 

pesmet 

Ce detalii să vă și dau?! Legumele se bagă în robot sau se dau pe răzătoare și se scurg. De aici nu e nimic sofisticat. Arunci toate ingredientele într-un bol și aia e compoziția. 

Le rulezi în biluțe (te ajuți cu un bol mic de apă ca să nu se lipească așa rău de mână) și se dau prin pesmet. 

Hop pe tava cu hârtie de copt. 1h la 200 de grade. 

Noi le mâncăm cu pâine și muștar de multe ori.  Mai ales când sunt reci. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *