CRUMBLE CU PIERSICI

Crumble-ul meu preferat este ăsta cu piersici și nectarine. Mai acum câteva luni era ăla de rubarbă, dar mă schimb repede. 

Am făcut odată mai mult crumble și l-am congelat. E perfect pentru un desert rapid. 

Am folosit 500g făină, 250g unt rece (tăiat în cuburi), 200g zahăr și niște esență de vanilie. Le-am amestecat cu mâinele și ăla e crumble-ul. Merg și niște fulgi de migdale dacă ai.

Piersicile și nectarinele le-am tăiat în bucăți mari și mici. Am avut piersici clasice și din alea turtite. Le-am pus intr-o tavă, am aruncat niște linguri de miere și puțină scorțișoară peste. Nebunia asta am bagat-o la cuptor vreo 20 de minute la 190 grade. Apoi am pus crumble peste și le-am mai bagat 20-30 min la cuptor. Gata și rețeta asta. 

Pentru suflet: să nu uiți să pui niște sos de vanilie peste, sau înghețată lângă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *