PASTE ALFREDO

Pastele sunt ușore de făcut în general. E mișto ca poți sa pui super puține ingrediente și să iasă ceva curcubeu în gură. Pastele Alfredo sunt un bun exemplu și îmi place că fratele meu mai mic m-a învățat să le pregătesc. Cât de greu să fie dacă a reușit un puști de 14 ani? 

Ingrediente:

tagliatelle 

parmezan 

unt 

piper negru fulgi 

Se fierb pastele și se păstrează puțin din apa în care au fiert. E bine să nu fierbi pastele în mai multă apă decât e nevoie și să nu uiți să pui sare în apă la început. 

Într-o tigaie topești puțin unt cu grijă. Să nu îl arzi. Când au fiert pastele, le scurgi și le arunci peste unt. Imediat pui și parmezanul peste și puțină apă de la paste. Oprești focul și amesteci bine. 

Piperul poți sa îl pui în același timp cu parmezanul sau direct în farfurie. 

Fratele meu vă recomandă niște rucola peste. Cică merge și arată și mai bine. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *