PASTE CU MASCARPONE, VERDEȚURI ȘI USTUROI

Am câteva cărți de bucate și din nici una nu respect total indicațiile sau ingredientele. De multe ori pentru că nu am ingredientele respective și încerc să mă adaptez. Cu rețeta asta lucrurile stau altfel. Am o carte în suedeză care s-ar traduce “Pastele lui Markus” și am făcut fix cum zice el.  

Ingrediente 

400g paste 

250g mascarpone 

1 cățel de usturoi (aici nu am respectat 🤣 am pus 3) 

o mână calumea de pătrunjel 

una de busuioc 

sare

piper

parmezan 

Dacă ai un robot de bucătărie totul e gata înainte să fiarbă pastele. Creezi “sosul” prin a amesteca mascarponele cu pătrunjel, busuioc, usturoi, sare și piper. Când pastele s-au fiert, le scurgi și pui crema de mascarpone peste ele. Amesteci bine, pui în farfurie și presari niște fulgi de parmezan. 

E delicios și simplu. De ce să nu încerci?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *