SALATĂ DE MIC DEJUN

Micul dejun nu trebuie să fie nici plictisitor, dar nici greu de făcut. Pune repede pe lista de cumpărături următoarele ingrediente și deja nu mai ai multe de făcut.

Ingrediente:

Mozzarella 

Roșii cherry/prunișoare

câteva frunze de busuioc (investește intr-o plantă pentru că te poate ține luni întregi) 

oțet balsamic (se poate folosi la multe alte salate/sosuri/cărnuri)

ulei de măsline 

crutoane/pâine 

Dacă nu ai crutoane făcute poți sa le faci din felii de pâine tăiate cubulețe. Eu așa am făcut. Am pus cubulețele  de pâine și roșiile tăiate pe jumate  într-o tavă. Le-am pus separat și le-am stropit cu puțin ulei de măsline, sare si piper. Le-am băgat la cuptorul preîncălzit la 200 de grade și le-am lăsat vreo 5-10 minute până s-au rumenit frumos. 

Am rupt mozzarella în bucăți mici cu mâna, am pus și câteva frunze de busuioc, am adăugat crutoanele și roșiile, am stropit cu ulei de măsline și oțet balsamic.

Am savurat până la ultima bucată. 

Bun, bun. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *