MÂNCĂRICĂ CU TECI DE FASOLE GALBENĂ

Îmi place mult să cumpăr de la bătrânelele din piața. Și nu alea cu tarabă înauntru. Îmi plac alea care stau lângă piață și vând pe două cutii de plastic. Ele au flori pe cutii, dar pe sub mână vând alte alea. Pui de țară, ouă, vin, țuică. Și la prețuri bune și gustoase. Azi am găsit o bătrânică cu pungi de teci galbene. Am luat 2 kile și nu m-am complicat. Am făcut o mâncărică tare simplă și gustoasă cu teci de fasole în rolul principal.

Am opărit tecile în apă sărată și le-am mai lăsat pe foc până au ajuns la textura pe care am vrut-o eu. Adică cruncky, dar nu crude. 

Între timp am aruncat în mojar niște usturoi, busuioc, ulei de măsline și sare. Le-am făcut pastă și le-am aruncat peste tecile scurse. Am pus și niște mărar că-i musai. Sare si piper după gust. Știți voi. 

(sunt foooarte bune reci după ce au stat ceva timp la frigider) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *